Maak je keuze

Prijs

€189,- €650000,-

Plaats

Te koop/Te huur

Wat u zoekt

Kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte

Tip: klik op de ster naast de naam van het gebouw in de blauwe balk en vervolgens op 'Vergelijk je favorieten'.
Zo kun je overzichtelijk naast elkaar de gebouwen met elkaar vergelijken. 

10-18 m² kantoorruimte te huur in Champestate Alphen

NIEUW CONCEPT!!!Champestate Business Centre is recentelijk uitgebreid met kantoorruimten van 10 – 18 m². Dit is ontstaan vanuit de vraag van kleine ondernemers die met grote regelmaat buiten het kantoor verkeren maar wel behoefte hebben aan een eigen kantoor , maar de daaraan verbonden kosten tot een minimum wensen te beperken. Voor deze categorie heeft Champestate Business Centre het "ZZP-office" concept ontwikkeld.

Vergelijk VergelijkVERHUURD Bedrijfsruimte ca. 260m² in Leiderdorp

VERHUURD Bent u op zoek naar ruime, veilige en goed geïsoleerde opslagruimte? Of u nu als kleine of grote ondernemer een bedrijfsruimte wilt huren, het is essentieel dat uw bedrijfsruimte mogelijkheden biedt. Deze bedrijfsruimte is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over een goede isolatie en ventilatie. Het betreft hier een representatieve en multifunctionele 'turn-key' bedrijfsunit van ca. 260 m², gelegen aan de Lijnbaan te Leiderdorp.

Vergelijk VergelijkTe Huur Bedrijfsterrein Houtwerf Nieuwerbrug

Op deze bijzondere plek, net buiten de bebouwde kom van Nieuwerbrug aan den Rijn vindt u dit geheel van kantoren, opslagloodsen en buitenterrein. Hier onderneemt u, in een natuurrijke omgeving, dicht bij de rivier de Oude Rijn en de Gouwe, maar toch in de nabijheid van het dorp Nieuwerbrug. Het geheel ligt op ca. 25.000 m2 eigen grond en heeft een prachtige authentieke bijgebouwen en functionele opslagloodsen met bovenloopkraan en houtdroogkamers.

Vergelijk VergelijkTe Huur kantoorruimte va 19m2 in Nieuwkoop

Kantoorruimte huren vanaf 19m2 in Nieuwkoop Industrieweg 5, Nieuwkoop ontwikkelt snel. De bedrijvigheid is groot. Op de 1e verdieping van het Business Center in Nieuwkoop is deze nieuwe kantoor etage geopend. De kantoorunits worden volledig gestoffeerd opgeleverd en hebben een snelle glasvezelverbinding. Elke unit heeft een plug & play internetverbinding. Op de verdieping vindt u voor gemeenschappelijk gebruik (maar wel exclusief voor onze huurders) een pantry en een toiletgroep.De zelfstandige kantoren zijn direct te huur. De uni

Vergelijk VergelijkTe huur ca. 100 m² winkelruimte Europalaan

IN PRIJS VERLAAGD! Wij verhuren een winkel/ kantoorruimte op een unieke zichtlocatie, een multifunctionele winkel/ kantoorruimte, van ca. 100 m². De winkel/ kantoorruimte ligt aan de levendige Europalaan, aan het begin van Kerk & Zanen. In de directe omgeving is een Aldi, Hoogvliet, Gamma en diverse kleinere winkels.

Vergelijk VergelijkBouwkavels te koop in Ter Aar Leidsche Vaart

Kom ondernemen aan de Leidsche Vaart, een veilig terrein op een historische locatie !De kavels die wij beschikbaar hebben, variëren vanaf ca. 500 m2 tot zelfs 4.000 m2. We kunnen met u meedenken over het ontwerp, de gewenste ligging op het park of aan de Leidsche Vaart zelf of een goed voorstel doen voor een turn-key oplossing.

Vergelijk VergelijkColours Ter Aar, kantoorunits voor ZZP-ers

Colours Ter Aar is een uniek en nieuw ondernemers concept en opgezet voor startende en kleine tot middel grote ondernemers. Door de opzet en open structuur van het Business Center zijn de mogelijkheden oneindig. Flexibel zoals jij het wilt: de muren kunnen anders, de kleuren kunnen anders, wel of geen plafond of zelfs een raam in een blinde muur. Ondernemen op de manier zoals jij dat wilt.

Vergelijk VergelijkTe Huur bedrijfshal 160m² bedrijfshal Flemingweg 18

Ondernemen in het Business Center Antarctica is een echte buitenkans. Vooral met de binnentuin naast je deur, specifiek bestemd voor alle ondernemers die een kantoorruimte huren in het office center. Deze beschutte plaats is bedoeld als ontmoetingsplek, werkplek en netwerkplek. In de binnentuin kun je gebruik maken van (draadloos) internet.

Vergelijk VergelijkBELEGGING Bedrijfsruimte Te koop Van Nesstraat 13 Alphen aan den Rijn

De showroom-/winkelruimte - plaatselijk bekend als Van Nessstraat 13, 2404 AV te Alphen aan den Rijn. De totale oppervlakte bedraagt ca. 170 m2. De huidige huurovereenkomst met de huurder van de showroom-/winkelruimte heeft een looptijd tot 1 december 2020. De huuropbrengst bedraagt € 19.000,- per jaar exclusief BTW.

Vergelijk VergelijkVERKOCHT Troubadourweg 1-3 Alphen aan den Rijn

VERKOCHTAan de Troubadourweg 1-3 bieden wij deze multifunctionele bedrijfsruimte/ praktijkruimte met woonhuis aan. Bent u zoek naar een ruimte voor uw tandartspraktijk, een medisch centrum of op zoek naar werkruimte in de gezondheidzorg? Dan kan dit object wellicht uw nieuwe locatie worden. Het pand is van alle gemakken voorzien en prima bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de nabije omgeving. Het betreft hier een kantoor-/ praktijkruimte gelegen in de woonwijk "Ridderveld", aan de Troubadourweg 1-3

Vergelijk VergelijkVERHUURD winkelruimte Hooftstraat 51 Alphen

VERHUURD Midden in het centrum van de gemeente Alphen aan den Rijn aan de "Lage Zijde" is deze nieuwbouw winkelunit gebouwd, onderdeel uitmakend van het gebouw de Drieling" welke gesitueerd is aan de Hooftstraat. Het winkelpand is gunstig gelegen aan het plein schuin tegenover het voormalig "Nuts gebouw" waarin diverse aantrekkelijk horecaformules gerealiseerd zijn.

Vergelijk Vergelijk

VERHUURD winkel-showroom-praktijkruimte Aarkade 70

VERHUURD Door de sfeervolle indeling en het 'jaren 30'-karakter is dit object voor heel veel functies geschikt. Het object is gelegen in het kleinschalige winkelgebied aan de Aarkade. De Aarkade is één van de aanrijroutes naar het vernieuwde centrum, zodoende komt er veel verkeer langs. Het heeft voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur en ligt op steenworpafstand van het centrum van Alphen aan den Rijn. Zowel per auto als per openbaar vervoer is het object goed te bereiken.

Vergelijk VergelijkTe huur vanaf 20m² kantoorruimte in Tauro

Professioneel full service kantoor op maat vanaf 20 m2! Een eigen kantoor met daarbij alle faciliteiten die een professionele dienstverlener nodig heeft; glasvezel internet, digitale receptie, telefoon en spreek- en vergaderruimtes. Desgewenst neemt de receptie u telefoon op. Alles tegen concurrerende tarieven en korte opzegtermijn. Dus ondernemen zonder zorgen!

Vergelijk VergelijkVERHUURD 388 m² bedrijfs-praktijk-showroom, Maatschapslaan

VERHUURD Het betreft hier een representatief bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein Hoorn-West. In de nabijheid zijn onder meer de volgende bedrijven gevestigd: distributiecentrum van Hoogvliet, SWA en Electrolux. Het pand is onderdeel van aaneengeschakelde bedrijfsunits. De totale oppervlakte bedraagt nu circa 388 m², welke evenredig verdeeld is over de begane grond als zijnde bedrijfsruimte en kantoorruimte op de verdieping.

Vergelijk VergelijkVERHUURD Te Huur kantoorunits va. 115 m², Flemingweg 18 Alphen

VERHUURD Aan de N11 op de Flemingweg in Alphen aan den Rijn is het project "Elf eN11" ontwikkeld. Het gebouw heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan studio, kantoor, showroom of anderszins, en een goede bereikbaarheid.

Vergelijk VergelijkVERHUURD 210m² kantoorruimte met kantoor, Hoorn 312D Alphen

VERHUURD Het betreft hier ca. 210 m² zeer representatieve kantoorruimte op de eerste etage, gelegen op bedrijventerrein Rijnhaven West vlakbij de "Oude Rijn". Er is een uitstekende profilering mogelijk richting de (binnen) ringweg van Alphen aan den Rijn. Door de ligging nabij uitvalswegen is een goede ontsluiting richting de snelwegen A12 en A4 gewaarborgd.

Vergelijk VergelijkVERHUURD bedrijfsruimte, A. van Leeuwenhoekweg 32G Alphen

VERHUURD Gelegen op het Lions Parc te Alphen aan den Rijn wordt een kantoorunit op de begane grond en 1e verdieping te huur aangeboden. De kantoorunit is van alle gemakken voorzien en is dus meteen te betrekken. De begane grond is eventueel te transformeren naar een bedrijfsruimte. De bereikbaarheid is door de nabijheid van de N11 en de bushalte voor het Lions Parc perfect te noemen!

Vergelijk VergelijkVERHUURD bedrijfshal 480 m², Energieweg Alphen

VERHUURD Op het goed bereikbare plaats, midden in het Rijnhavengebied bieden wij deze bedrijfshal (ca. 360 m² + 120 m²) met 1 kantoor en een pantry aan. De bedrijfsruimte krijgt nog een grote overheaddeur (3 mtr breed en 2,9 mtr hoog) aan de voor- en achterzijde.

Vergelijk VergelijkVERHUURD Bedrijfshal 150 m² + 100 m², Harsweg 20 A Ter Aar

VERHUURD Op een uitstekend bereikbare locatie op het bedrijventerrein Bovenland in Ter Aar bieden wij u deze multifunctionele bedrijfsunit (150 m²) met kantoor (100 m²) en voorterrein (60 m²) te huur aan. Het pand is ideaal geschikt voor een productiebedrijf welke behoefte heeft aan werkplaats in combinatie met een showroom en kantoren.

Vergelijk Vergelijk