“ZZP-office” in Alphen aan den Rijn voor maar € 227,- all-in

Champestate Business Centre is recentelijk zeer frequent geconfronteerd met de vraag naar kantoorruimten van geringe omvang. Daarbij moet worden gedacht aan 10 – 18 m². Deze vraag komt van kleine ondernemers die met grote regelmaat buiten het kantoor verkeren maar wel behoefte hebben aan een eigen kantoor , maar de daaraan verbonden kosten tot een minimum wensen te beperken. Voor deze categorie heeft Champestate Business Centre het "ZZP-office" concept ontwikkeld. Zij zijn in staat geweest om binnen het Business Centre, de ZZP-offices te creëren in de vorm van zelfstandige kantoorunits tussen de 10-18 m2. Voorzien van vloerbedekking en gebruik van een gezamenlijke keuken pantry.

In het ZZP-office concept hebben Ze ernaar gestreefd een optimale privacy te leveren en bieden zij u de mogelijkheid voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

De huurovereenkomsten zijn van individuele aard en voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden. Onnodig te zeggen dat het aantal beschikbare "ZZP offices" beperkt is.

Prijs per huurder voor een ruimte van 15-18 m2

Huur netto kantoorruimte per huurder vanaf € 189,-- per maand
Servicekosten per huurder € 23,-- per maand
Voorschot energie € 15,-- één keer per jaar in juli afrekening van het werkelijk verbruik.
Per huurder één gratis parkeerplaats ( op bewaakt parkeerterrein)
Per huurder gratis gebruik van WIFI.
Per huurder één eigen postadres en brievenbus
Optioneel : 7,5m2 inpandige Archief/opbergruimte vanaf € 35,-- per maand

Afspraak voor bezichtiging neem contact op met Oog Vastgoed 0172- 764444