Op succes mag je best trots zijnDistributieweg 35, Alphen aan den Rijn, aanhuur opdracht
Voor een opdrachtgever hebben wij deze multifunctionele bedrijfshal aangehuurd. Het zal gebruikt worden voor opslag van diverse artikelen. De hal ligt aan de Distributieweg 35 in Alphen aan den Rijn.
Goudsmid 3A, Ter Aar, verhuurd binnen 97 dagen
Deze bedrijfshallen zijn separaat verhuurd aan twee verschillende huurders. Deze hal wordt voor uitbreiding van werkzaamheden van een ondernemer op het terrein.
Goudsmid 3B, Ter Aar, verhuurd binnen 152 dagen
Deze bedrijfshallen zijn separaat verhuurd aan twee verschillende huurders. Deze hal wordt gebruikt als uitvalsbasis en huisvesting van een webwinkel.
Vitalis, Alphen aan den Rijn, verhuurd binnen 31 dagen
Vitalis in de wijk Kerk & Zanen is een centrum voor gezondheid in Alphen aan den Rijn. Het is het episch centrum voor geneeskunde in Alphen aan den Rijn. Het huisvest vele specialisten op allerlei gebieden onder één dak. Wij hebben hier een praktijkruimtes van ca. 74m² te huur. Al deze disciplines zijn in één gebouw aanwezig.
Harsweg 20, Ter Aar, verhuurd binnen 91 dagen
Deze multifunctionele bedrijfshal met 2 kantoren op de eerste verdieping ligt aan de rand van bedrijventerrein Bovenland in Ter Aar. ca. 140 m² bedrijfs- en ca. 95 m² kantoorruimte. Het kantoor is ook separaat te huren. Deze hal hebben wij binnen 91 dagen verhuurd.
Bedrijfshal Rijnsaterwoude, verhuurd binnen 41 dagen
Op een uitstekend bereikbare (zicht) locatie in Rijnsaterwoude bieden wij u deze multifunctionele en volledig geïsoleerde bedrijfshal (200 m²) met kantoor (25 m²) te huur aan. Het pand is ideaal geschikt voor een bedrijf welke behoefte heeft aan opslag in combinatie met een kantoor. Het bedrijfshal ligt in het zicht van de N207 (Alphen-Leimuiden).
Smidskade 19, Ter Aar, verhuurd binnen 136 dagen
Deze nieuwbouw bedrijfshal met kantoren op de begane en eerste verdieping, ligt het op een unieke plek, aan het water en aan het begin van een goed beveiligd bedrijvenpark. De huurder mag uiteraard gebruik maken van de 10 meter lange aanlegsteiger. Deze ruimte is daarmee zeer geschikt voor bedrijven uit de Nautische branche.
Smidskade 14, Ter Aar, verhuurd binnen 14 dagen
Deze bedrijfshal betreft een ontwikkeling van een representatief bouwplan van in totaal 21 bedrijfsunits welke gebouwd gaan zijn in twee fasen. De hal ligt op bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar.
Voor de opdrachtgever hebben wij het binnen 14 dagen verhuurd. (02-10-2014 tot 16-10-2014)

A. Einsteinweg 25b, Alphen, verkocht binnen 61 dagen
Dit betreft een multifunctionele bedrijfsunit op bedrijventerrein 'Molenwetering', met kantoor en bedrijfsruimte. Het pand is ideaal geschikt voor een productiebedrijf welke behoefte heeft aan werkplaats in combinatie met een showroom en kantoren. Deze hal hebben wij binnen 2 maanden verkocht (08-09-2014 tot 07-11-2014)

fe578614a425917e31abc72e9da08be1.jpg

Ondernemershuis Lisse
Het Ondernemershuis staat op het terrein van tuincentrum Overvecht. Dit voormalig appartement mochten wij na een aantal gesprekken met de gemeente verbouwen tot een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten en hun business doen. Het (mini) Business Center bestaat uit 6 kantoren van 12m² tot 30m².
Kidsfactory Lisse
Deze winkelruimte was eerst een berging met ijzeren rolluiken. Deze zijn vervangen door kozijnen, in de blinde muur hebben wij een kozijn geplaatst en is de entree vervangen. Tevens is er een gietvloer aangebracht en zijn de muren voorzien van steigerhout. Nu is het een creatieve workshopruimte voor kids. Wij hebben niet alleen de winkel gecreëerd, maar ook het concept Kidsfactory ontwikkeld.

128ccb8151f563c9d29d38230adee58d.jpg

Alphen Business Center
Deze locatie stond lange tijd leeg. Nadat wij de opdracht kregen, hebben wij de locatie gesplitst in een hal (10.000 m²) met kantoor en het moderne gedeelte is getransformeerd tot een verzamelgebouw gemaakt en het concept Alphen Business Center ontwikkeld.